Om oss

Gitarskolen.no er en musikkskole som ønsker å skape nye entusiastiske gitarister. Vi er i dag 25 musikklærere som holder gitarkurs rundt om i landet. Vi ønsker å lære bort grunnleggende gitarspill, slik at du kan spille kjente sanger innenfor viser, pop og rock. Vårt hovedmål er at alle som melder seg på skal lære å spille gitar.

I et hvert hjem, på en hver hytte, rundt et hvert bål ønsker vi at gitaren skal være en naturlig del av livet. Derfor trenger vi flere som kan spille. Våre kurs er for barn og voksne med en nedre aldersgrense på 10 år. Vi har også en fornøydhetsgaranti hvor elever som ikke trives kan melde seg av innen tredje kurskveld og få pengene tilbake. Dette gjøres via epost til post@gitarskolen.no. Muntlig beskjed til lærer gjelder ikke. Kursavgiften må uansett innbetales til frist og innen kursstart. Kursene varer i 45 minutter én kveld i uken i ti uker. Egen gitar, kursheftet, penn og papir er det som trengs.

Gitarskolen.no ble startet av Tore-Jarl Bråten i 2000. Han har 5-årig utdannelse fra Østlandets musikkonservatorium som gitarpedagog og startet å undervise i Oslo Kulturskole allerede i 1994. Han svarer gjerne på spørsmål ved kjøp av gitar eller hvilket kurs som passer deg best. Tlf.: 920 56 446.

Gitarskolen.nos samarbeidspartnere er Norsk noteservice as og Gitarhuset.no

Kursmaterialet er utarbeidet av Sven Lundestad og Tor Solberg.

Fakta om gitarskolen.no

Oppstart: år 2000
Virksomhet: Musikkskole
Hovedlærer: Tore-Jarl Bråten