DSC_2670_800x500

Om kursene

JUNIOR1  Kurs for de yngste, 8 – 9 år. Kurset baserer seg på melodispill på enkelt strenger, men det blir noe akkordspill også. Vi bruker kurshefte «Hannas gitarbok».

GITAR 1  er et gitarkurs for nybegynnere på akustisk gitar, også kjent som kassegitar. Her lærer du å spille akkorder slik at du kan synge og spille til melodier på egen hånd. De første grepene er D, A7 og Em, og etter å ha lært to-tre grep kan du allerede begynne å spille sanger du selv liker. Du trenger ikke å kunne noe fra før. Vi bruker kurshefte «Spill gitar nå«.

GITAR 2  er et gitarkurs for litt viderekommende på akustisk gitar. Du har enten gått et nybegynner kurs eller spilt litt fra før. Nå utvider vi akkordparken og lærer noe fingerspill, slik at du kan spille enda flere sanger. Vi bruker kurshefte «Spill mer gitar».

GITAR 3  er en påbygning til det viderekommende kurset i akustisk gitar. Her utvides repertoaret med akkorder og du lærer å kompe til ulike rytmer. Vi bruker kurshefte «Spill enda mer gitar».

ELGITAR 1  er et elgitarkurs for nybegynnere Hær lærer du kjente rockeriff og blir istand til å spille etter tabulatur, som er en lettere notasjonsform enn noter. Vi bruker kurshefte «FUZZ».

ELGITAR 2  er et elgitarkurs for litt viderekommende som har gått et kurs for nybegynnere eller spilt litt fra før på egen hånd. Her lærer du grep og måter å kompe på med elgitar. For deg som vil spille i band er dette veien å gå. Vi bruker kurshefte «Spill mer gitar».

Praktisk informasjon

Kursene er for barn og voksne med en nedre aldersgrense på 10 år, (junior1 8 – 9 år). Kursene varer i 45 minutter en kveld i uken i ti uker. Egen gitar, kursheftet, penn og papir er det som trengs.

Det er ledige plasser på kurset når påmelding er mulig. Bekreftelse kommer direkte på sms og innen kort tid på epost. Der ligger alle opplysninger knyttet til kurset. Kursavgiften blir tilsendt på faktura per epost. Vi har kursstart hver høst og vår, med start i slutten av januar og september.

På kurset vil læreren hjelpe til med stemming av gitaren. Vi følger skolens ferier Dersom det er avvik blir elevene kontaktet på sms. Alle kursene er basert på gruppeundervisning med ca. 7 deltagere på hvert kurs.

Kjøp av kursbok kommer i tillegg på alle kursene. Kursboken blir tilsendt direkte fra Norsk Noteservice AS. Kursavgiften blir refundert i sin helhet om man avbestiller innen tredje kurskveld. Dette gjøres via epost til post@gitarskolen.no. Muntlig beskjed til lærer gjelder ikke. Kursavgiften må uansett innbetales til frist og innen kursstart.

VIDEO
SE OPPTAK FRA